Algemene Voorwaarden

De VRanderkamer is een aanbieder van programma’s en events op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Voor deze programma’s gelden voor de deelnemers hiervan de volgende aanvullende bepalingen. Deze bepalingen worden bij de verkoop aan de deelnemers verstrekt. Iedere deelnemer die zich voor een programma of event van De VRanderkamer aanmeldt, stemt in met deze bepalingen.

Programma – De VRanderkamer verkoopt programma’s via de website, de inhoud van het programma staat omschreven en er wordt weergegeven wat een deelnemer van het programma kan verwachten. Een programma kan bestaan uit (enkel) een online product, een of meer (offline of online) event(s) en/of een combinatie hiervan.

Annulering aankoop – Een programma kan door de deelnemer worden geannuleerd. Annulering geschiedt door een e-mail te sturen aan contact@deveranderkamer.nl waarin wordt aangegeven dat een programma geannuleerd wordt. Het volledige aankoopbedrag wordt door De VRanderkamer binnen twee weken aan de deelnemer teruggestort. Indien het programma echter al is gestart, vindt er geen terugbetaling plaats.

Event – Met een event van De VRanderkamer wordt een live (online of offline) bijeenkomst bedoeld, waarbij deelnemers in een individueel of in een groep training ontvangen. Bij de aankoop van een programma waarin (een) event(s) inbegrepen zijn, wordt weergegeven op welke dag(en) en tijdstip(pen) de event(s) plaatsvind(t)(en).

Verhindering event – Een programma kan – zowel voor, tijdens of na een event – niet worden geannuleerd, tenzij De VRanderkamer voor een programma een speciale annuleringsregeling heeft opgesteld. In dat geval kan enkel worden geannuleerd conform deze geldende regeling. De VRanderkamer biedt geen inhaaldagen aan voor een deelnemer die verhinderd is om een event te bezoeken. Ook heeft De VRanderkamer geen terugbetalingsverplichting indien een deelnemer een of meerdere events – om welke reden dan ook – niet heeft bijgewoond.

Bezoeken event – Het is een deelnemer niet toegestaan alcohol en/of drugs te gebruiken of mee te brengen naar bijeenkomsten van De VRanderkamer. De deelnemer dient tijdens het bezoeken van bijeenkomsten in een goede geestelijke gezondheid te verkeren. Heeft een deelnemer hierover twijfels, dan dient de deelnemer zich vooraf te melden bij het team van De VRanderkamer.

Wijziging event – Als door overmacht een event niet door kan gaan, zorgt De VRanderkamer voor een passend alternatief voor de deelnemers. Indien de plaats of het tijdstip van een bijeenkomst wordt gewijzigd, zorgt De VRanderkamer ervoor dat iedere deelnemer hiervan tijdig op de hoogte wordt gebracht. Gewijzigde events geven geen recht op restitutie van het aankoopbedrag.

Overdragen – Een event van De VRanderkamer is naamsgebonden. Dit betekent dat een deelnemer zijn of haar ticket niet aan een ander kan overdragen. De deelnemer mag zijn of haar inloggegevens niet aan een ander verstrekken of op andere wijze een derde toegang geven tot het programma. Voor sommige events biedt De VRranderkamer de mogelijkheid om een gekochte ticket over te zetten op een andere naam. Informatie over deze mogelijkheden kan de deelnemer verkrijgen door contact met De VRanderkamer op te nemen.

Materiaal De VRanderkamer – Het is een deelnemer van een programma niet toegestaan om materialen, beelden of de methodiek die de deelnemer in het kader van het programma wordt aangeboden voor commercieel gebruik te verveelvoudigen, bewerken of anderszins te gebruiken, tenzij De VRanderkamer hiervoor toestemming heeft gegeven.

Beschikbaarheid online programma’s – Een deelnemer van een (deels) online programma kan via zijn/haar eigen device zichzelf toegang verschaffen tot het programma. De VRanderkamer spant zich in het programma voor de deelnemer volledig beschikbaar te houden op de toegezegde momenten. In geval van (technische) storingen, zorgt De VRanderkamer ervoor dat het programma (weer) zo spoedig mogelijk beschikbaar is. Kortdurende momenten van onbereikbaarheid leiden niet tot een terugbetalingsverplichting aan de kant van De VRanderkamer.

Aansprakelijkheid – De VRanderkamer spant zich in om de programma’s voor iedere deelnemer op een prettige en veilige manier te laten verlopen. Het bezoeken van events verloopt op eigen risico van de deelnemer. Mocht zich schade hebben voorgedaan tijdens een event, dan is De VRanderkamer alleen aansprakelijk voor schade die door opzet of grove schuld van De VRanderkamer is veroorzaakt en ten hoogste voor het bedrag waarvoor De VRanderkamer verzekerd is. Schade die is toegebracht door (ingeschakelde) derden en schade die is ontstaan door het niet opvolgen van aanwijzingen van De VRanderkamer, komen niet voor vergoeding in aanmerking. Ook is De VRanderkamer niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van spullen die de deelnemer meegebracht heeft.

Beelden events – De VRanderkamer kan tijdens events foto’s, video’s en geluidsfragmenten maken. Op deze beelden kan een deelnemer herkenbaar zijn. De VRanderkamer heeft het recht om deze beelden te gebruiken, bijvoorbeeld voor marketingdoeleinden.

Reviews – De VRanderkamer zorgt ervoor dat op zorgvuldige wijze reviews op haar website terechtkomen. Gegeven reviews worden gecontroleerd op echtheid, enkel klanten die daadwerkelijk een product of dienst hebben aangeschaft of gebruikt kunnen een review op de website achterlaten. De VRanderkamer doet zich nooit voor als klant en plaatst geen reviews over eigen producten of diensten. Ook geeft De VRanderkamer haar klanten geen (financieel) voordeel bij het schrijven van een review. Negatieve reviews worden door De VRanderkamer alleen verwijderd als deze aantoonbaar vals en onrechtmatig is. Er worden door De VRanderkamer geen likes geplaatst ter promotie van onze website of product en wij linken niet via onze website door naar andere websites met reviews, tenzij de echtheid van de reviews kan worden gegarandeerd.

Privacy – De VRanderkamer is verplicht om informatie te verstrekken over gegevensverwerkingen die plaatsvinden. Informatie over websitebezoek is opgenomen in onze privacyverklaring. Bij vragen of verzoeken omtrent privacy kunnen deelnemers altijd contact opnemen door een mail te sturen naar contact@deveranderkamer.nl. Als een deelnemer zich aanmeldt voor een event, vraagt De VRanderkamer om persoonsgegevens, maar nooit meer dan noodzakelijk voor het event. Soms is een naam en e-mailadres voldoende, in andere gevallen zijn bijvoorbeeld ook adresgegevens nodig. Een naam is nodig om onze producten persoonlijk aan te kunnen bieden, het e-mailadres om producten toe te sturen en een woonadres wordt enkel gebruikt om materialen toe te sturen. 

De VRanderkamer maakt gebruik van de volgende programma’s:
● Mollie : dit systeem regelt dat betalingen via de website kunnen worden gedaan;
● Moneybird: in dit programma worden betalingen verwerkt;
● Autorespond: Autorespond is ons CRM systeem hier worden o.a. mailberichten verzonden;
● WordPress/Wishlist: dit platform verzorgt de online programma’s van De VRanderkamer.
● Whatsapp: via dit platform wordt informatie gedeeld mbt challenges

De VRanderkamer neemt de bescherming van gegevens zeer serieus. De VRanderkamer neemt noodzakelijke maatregelen om misbruik, verlies of toegang door derden tegen te gaan. Mocht er ondanks alle inspanningen een datalek voorkomen, dan meldt De VRanderkamer dit bij de daarvoor bestemde autoriteiten en wordt contact opgenomen met de betrokkenen.

Door fiscale regelgeving is De VRanderkamer verplicht om de gegevens van deelnemers voor een periode van zeven jaar te bewaren. Na deze periode worden de gegevens verwijderd.

Iedere (ex)deelnemer heeft altijd het recht om ons te vragen om inzage te geven in zijn of haar gegevens. Ook kan het verzoek worden gedaan de gegevens te wijzigen of te verwijderen. De VRanderkamer hanteert hierbij de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Een (ex)deelnemer heeft het recht om een klacht over De VRanderkamer met betrekking tot de privacy in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot Mocht je na bovenstaande nog vragen hebben, dan horen wij graag van jou. Stuur een mailtje naar contact@deveranderkamer.nl.

Laatst bijgewerkt op 20 september 2022

contact@deveranderkamer.nl
KVK 62734857
BTW NL854936373B01

Volg ons op Social Media

Copyright @2022 - 2024 | De Veranderkamer

contact@deveranderkamer.nl
KVK 62734857
BTW NL854936373B01

Volg ons op Social Media

Copyright @2022 - 2024  | De Veranderkamer

Gezocht:
Jongeren die mee willen doen aan onderzoek!

Ben je tussen de 16 en 26 en ben je vastgelopen en weet je niet hoe je verder moet? Vind je het lastig om keuzes te maken in leven? En heb je behoefte aan hulp en inzicht hierbij?

Druk op de flyer hiernaast of druk hier voor de link!