Wordt de zomer van ’23 jouw VRanderzomer?

De zomer is zo’n heerlijke periode, er tussenin, je leeft ernaar toe, tijd om te ontladen, uit te rusten, erop uit te gaan, tijd door te brengen met je liefsten, op avontuur te gaan EN de periode om nieuwe energie op te doen, plannen te maken, te veranderen wat voor jou niet meer werkt en actief werk te maken van jouw toekomst.

We hebben het afgelopen jaar veel vragen gekregen van mensen die zeiden: ‘Die Toekomstkamer, is dat ook wat voor mij?’ of ‘Is dat nou alleen voor jongeren, zou het voor mij ook kunnen werken?’. Onlangs nog verzuchtte iemand die we tegenkwamen: ‘Werkt dit ook als je vooral bezig bent met de toekomst van anderen in het gezin?’  

JA JA JA, de Toekomstkamer is ook wat voor JOU. Misschien heb je een concrete (loopbaan/studie/relatie/energie vraag, misschien niet en ben je gewoon benieuwd wat de Toekomstkamer jou brengt. Daarom willen we een aanbod doen, waardoor het mogelijk wordt voor jong en oud(er) om op zoek te gaan naar wat in jouw TOEKOMST belangrijk is. In VR te ontdekken wat jij wilt en hoe dat eruit ziet. 

Wanneer jij nu een Toekomstkamer boekt, garanderen wij dat jij deze zomer, op een door jou te kiezen moment de wereld van VR en jouw toekomst gaat ontdekken.

Voor 179,95 (incl BTW) boek je jouw VR Toekomstsessie, met hierbij 6 maanden toegang tot jouw Toekomstkamer en als bonus een challenge die je toekomstperspectief verder gaat versterken. Deze challenge kun je na de VRsessie doen op momenten die voor jou passen. Zo kun je deze zomer gebruiken om jouw Toekomst te verhelderen en na de zomer een flitsende doorstart te maken.

Mocht je denken: dit is echt wat voor mij MAAR ik heb de financiële middelen niet. We stellen deze zomer 10 plaatsen ter beschikking voor wie niet zelf in een situatie is om dit te bekostigen. Mocht je hiervoor in aanmerking willen komen: stuur ons dan gerust een email: Contact@deveranderkamer.nl met een korte toelichting waarom jij de Toekomstkamer kunt gebruiken.

Zien we jou in de Toekomst? Klik hier om nu gebruik te maken van dit aanbod. Boek voor 1 september je ticket, om er zeker van te zijn dat er nog plek is! (vol = vol)

contact@deveranderkamer.nl
KVK 62734857
BTW NL854936373B01

Volg ons op Social Media

Copyright @2022 De Veranderkamer

contact@deveranderkamer.nl
KVK 62734857
BTW NL854936373B01

Volg ons op Social Media

Copyright @2022 De Veranderkamer